Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

Mormors tilbud

Fjellhaug, som huset heter var opprinnelig hvilehjem for slitne elektrikere, i dag en fredelig oase for deg som ønsker å lene deg tilbake og virkelig slappe av, men alikevel nyte aktive dager ved fjorden på Inderøy.

Len deg tilbake

I mormorhuset bor du langt fra byens bråk og ståk, men tett på fjorden, naturen og noe av det beste Norge har å by på av lokalmat langs Den Gyldne Omvei. Len deg tilbake og la Explorative hjelpe deg med å planlegge oppholdet ditt hos oss!

Oppdag skjulte skatter

Bruk mormorhuset som base for å oppdage Trøndelag og Innherred – finn de skjulte skattene. Opplev Innherredsbyene, lær historien og bruk en dag på å oppdage det karrige kystlandskapet på Fosen.

Sykkel og vandring

Lei deg elsykkel hos Explorative og få hjelp til å finne sykkel- og vandreruter som passer dine ønsker – eller mål krefter langs Northugrunden noen kilometer fra Mormorhuset.

Historie

Inderøy og Innherred er midt i historien, ja for du vet hva som skjedde på Stiklestad i 1030? Følg i Bondehærens fotspor fra høvdingesetet på Egge til Stiklestad via Mære. Besøk de eldgamle middelalderkirkene og ta deg tid til å rusle mellom gravhaugene.

Skreddersøm av opplevelser

Kontakt Explorative for å bestille en komplett pakke med overnatting og aktiviteter, eller kontakt meg, Nina for booking og prisforespørsel på bare leie av huset.

post@explorative.no
Explorative As – 74 40 17 16